Contact

Alle foto's hier op de site zijn beschermd door het auteursrecht. Kopiëren mag niet zonder toestemming van de fotograaf en de site eigenaar.

From the Magic Colours
Oude Doetinchemseweg 46

's-Heerenberg, email: bedpoodles@hotmail.com

Privacy verklaring:

Wij beantwoord op werkdagen mail binnen 24 uur.
Mocht u na 24 uur nog geen reactie hebben ontvangen is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Neemt u dan alsublieft telefonisch contact met ons op.


Vanaf 25 mei 2018 is de Europese Privacy Wet van toepassing in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd.
Dit betreft de wetgeving op het gebied van persoonsgegevens en het vrije verkeer van die gegevens.

Privacy verklaring harlekijnpoedel.nl.
Harlekijnpoedel.nl kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van harlekijnpoedel.nl of deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website, of via een door u verzonden e-mail, aan harlekijnpoedel.nl verstrekt. Daarmee stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens. Harlekijnpoedel.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres.

Hierbij verklaart harlekijnpoedel.nl alleen gegevens van u te verzamelen voor het beantwoorden van uw email.
Deze gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt en zullen niet verstrekt worden aan derden. Na het beantwoorden van uw mail worden deze na 24 uur verwijderd uit ons bestand.

© HarlekijnPoedel.nl
Alle rechten voorbehouden!